sobota 21. března 2015

Sluníčková Barcelona? Lepší dramaťák

FC Barcelona – Real Madrid (La Liga, 22. 3. 2015)

Jezuskote, tak nám to ten Arsenal neukopal, to je teda překvapení… Ale byli blízko, holomci, to se musí nechat! 

Kilo mi v tom zahučelo, což ovšem nijak neohrozí vydělaný litry za předchozí slavný selhání Wengera a spol. Ještě chvíli a budu si moct konečně koupit vysněnej popelník s logem Sparty, nepodepsanou autobiografii Tomáše Řepky a supersrandovní samolepku „Nelep se mi na prdel, nejsem tvoje stará“ na svýho vytuněnýho favorita.

V neděli je další El Clásico, takže další příležitost pro všechny sluníčkový fanoušky FC Barcelona, kombinačního fotbalu a brilantních techniků (třeba Iniesty, ten má letos v lize krásnou bilanci 0 gólů a 0 asistencí). 

Srdceryvný výlevy na Messiho genialitu, nekonečný obhajování simulanta Neymara, znovuobjevení katalánský krve v sobě – to všechno v jednom balení. Fakt, že hvězdy Barcelony se s bolestivou grimasou na nevinnejch tvářičkách kácejí k zemi už v tunelu cestou na hřiště, radši každej taktně zamlčí. 

El Clásico navíc v těchhle hráčích vždycky probudí naprosto netušenej dramatickej talent.
Koukám, že Realu se moc nevěří (http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/fotbal/2015-03-22-barcelona-real-madrid-6886480). Upřímně: vzhledem k momentální formě se nedivím ani trochu. V Lize mistrů proti Schalke 04 to vypadalo, jako že si ty krásný bílý dresy oblíkli Plašil, Hübschman, Petržela, Vácha a spol., ne Bale, Benzema a další borci. 

Zaplaťpánbůh, že už je zdravej Modrič. Bale se teď sice v lize trefil, ale jinak těžce tápe, možná mu k těm rychlejm nohám měli přibalit i mozek. A Cristiano na všechno sám nestačí, jakkoliv by byl asi nejšťastnější, kdyby to tak mohlo bejt.

Přesto přese všechno: dávám remízu za roztomilejch 2 500 Kč (http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE1MDc5NTE2NjMwMTpkuvOvxBM6sytjuNU%3D&kind=MAIN)



 Když to nevyjde, tak budou holt muset popelník a samačka počkat. Ale myslím, že to tam Real nějak ukope. Stejně se z 90 minut budou cca třetinu času všichni válet po zemi, nebo budou s výrazem mučenejch obětí honit po hřišti rozhodčího. 


A čím míň se bude hrát, tím líp pro Real.

Pak si zase přečteme, jak je ta La Liga parádní a úžasná a jak se v ní prosazujou technický hráči. A Messi na konci roku vyhraje Zlatej míč, vypadne z něj nějaký bezbarvý NIC, načež si všichni kolektivně zavzlykají nad krásou současnýho fotbalu.


Kristepane, teď jsem se zase zbytečně nasral… Jdu si na YouTube pustit nějakou anglickou ligu z 80. let.

Žádné komentáře:

Okomentovat